Info & kontakt

1993 var första gången jag kom i kontakt med internet. Det var min datalärare på college i USA som visade hur det var möjligt att koppla upp sig mot biblioteket på Stanford. 1995 började jag plugga på universitet i Sverige och Internet blev snabbt ett sätt att samla in information och kommunicera med omvärlden.

1999 började jag jobba professionellt med webben som marknadsföring- och kommunikationskanal. Mina samlade erfarenheter från diverse webbprojekt, sajtlanseringar och användaranalys ligger till grund för hur jag ser på det jag fångar upp i min digitala omvärld, dvs det jag skriver om på denna blogg.

Jag är nyfiken på nyheter och diskussioner kring sociala medier, cybersäkerhet, cyberbrott, psykologi, användarbeteende, affärsutveckling och ny teknik.

Om du har några frågor eller funderingar får du gärna maila på per [at] vikstrom.net, så ska jag göra mitt bästa för att hjälpa dig.

The Internet is the first thing that humanity has built that humanity doesn’t understand, the largest experiment in anarchy that we have ever had.

|| Eric Schmidt

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s