Jobb

Bakslag. Möjlighet? Tillgänglig!

Min tid på PRV blev kort. Väldigt kort. Pga olika syn på arbetssätt och prioriteringar hann det bli knappa tre veckor. Trots den korta tiden – introduktionsveckor – lyckades jag leverera både idéer kring förbättrad digital marknadsföring, genomföra besökaranalyser och en del operativt innehållsarbete på webbplatsen.

Lärdom

Det fungerar inte att ha en enda person (en roll) som ska driva strategiska frågor, ta fram utvecklingsplaner, genomföra taktiska analyser, finnas tillgänglig för kreativ brainstorming och samtidigt agera operativt, i såväl externa som interna kanaler. Det går inte.

Inte konstigt att jag känt sådan prestationsångest…

Återkommer om det där med arbetsuppgifter och ansvarsområden i ett kommande inlägg.

Nu?

Nu vill jag självklart ha ett nytt jobb. Som inte är spretigt. Jag vill vara på en arbetsplats där vi kan ha roligt när vi jobbar. Intressanta och spännande arbetsuppgifter som ger mig som person ett mervärde.

Vil ha kul när jag är på jobbet. Vill trivas. Vill känna att jag presterar och gör bra saker. Är väl inte för höga krav, eller?

12 reaktioner till “Bakslag. Möjlighet? Tillgänglig!

 1. Inget bakslag. Snarare en lärdom och bra erfarenhet för båda parter. Dessutom tycker jag att det visar att du är stark och modig. Tänk vad viktigt att hamna i rätt företagskultur. Ska bli intressant att få följa dig mot nya målet.

  Gilla

 2. Hej Per, det krävs mod att gå sin egen väg. Och kanske ännu mer att berätta om det. Du är modig och snart har du hittat nägot annat jobb. Livet är alltför kort för att inte trivas, må bra och ha kul.

  Bl a det har jag bloggat om tidigare 🙂 Kika på http://www.iderummet.se (nätverket Give i forward) om du är nyfiken.

  /Anni

  Gilla

  1. Tack Anni! Livet handlar mycket om att lära sig och bli klokare. Jag kommer nu vara ännu bättre rustad inför kommande utmaningar. 🙂

   Tack för bloggtipset. Ska kolla upp Idérummet.

   //Per

   Gilla

 3. Man ska inte böja sig! Man ska lära sig av det man är med om och använda när det behövs. En som är så duktig som du lär inte ha svårt att få nytt jobb snabbt!

  Håller tummarna!

  Gilla

 4. Tack för detta inlägg. Hoppas du snart hittar ett nytt jobb som passar dig perfekt.
  Trist när en person ska kunna och göra allt..blir ingen kvalitet då och ingen glädje heller..Du är inte den första jag hört detta från i branschen.

  Gilla

 5. Hej Per!

  Vi letar efter Project Managers med krav som matchar dina. Tjänsten/Utmaningen är på heltid och ja just ja, på Malta. Du är välkommen att höra av dig!

  Gilla

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s