EPiServer · Jobb · Juridik

Förändrade förutsättningar skapar nya möjligheter

I fredags var det sista dagen på min resa med EPiServer:

Ett slut som inte var oväntat i och med samgående med Ektron. Alla samgåenden för med sig organisationsförändringarpå gott och ont – och jag hade redan innan uppsägningen på känn att min roll som team leader i webbteamet låg i farozonen. Framför allt eftersom det blev tydligt att fokus låg på marknadsföring på den amerikanska marknaden…

Nya möjligheter

Med perfekt timing skrev jag i onsdags på för en tjänst som ansvarig för digitala kanalerPRV. Jag kommer ansvara för operativ och strategisk utveckling av interna och externa webbplatser, samt sociala medier.

Intressant verksamhetsområde

PRV:s verksamhet beskrivs på detta sätt – Om PRV.

Vårt uppdrag är att skydda innovationer med hjälp av patent, design- och varumärkesskydd. Vi hjälper också personer att byta namn och ansöka om utgivningsbevis för tidskrifter.

Vår vision är att vara det självklara centret i Sverige för immaterialrätt och en internationellt respekterad, livskraftig och kundorienterad myndighet.

Jag har sedan jag första gången kom i kontakt med upphovsrättsfrågor under studierna inom webbproduktion, varit intresserad av området. Framför allt med tanke på hur lätt det är (och har varit) att ”låna” text och bilder från olika webbplatser. En företeelse som jag tyvärr mött på diverse arbetsplatser under åren.

Nu får jag chansen är jobba med experter inom immaterialrätt (upphovsrätt). Blir en spännande utmaning.

Bred och spännande roll

Mer konkret är det följande som jag kommer arbeta med i min nya tjänst:

  • Utveckla och förvalta PRV:s webbplatser
  • Arbeta med Google Analytics och webbanalys
  • Initiera och driva utvecklingsprojekt
  • Projektledning
  • Sociala medier, bloggredaktion
  • Utveckla och förvalta styrdokument som rör webbplatserna
  • Uppdatera, publicera och arbeta operativt med webbplatserna
  • Webbsamarbeten internt och med externa samarbetspartners
  • Målgruppsanalys och användbarhet

En väldigt spännande blandning av operativt och strategiskt arbete. Passar mig som handen i handsken.

Denna gång känns det verkligen som att jag har hittat hem. Känner mig väldigt välkommen. Följ med på resan. 7 april börjar jag.

7 reaktioner till “Förändrade förutsättningar skapar nya möjligheter

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s