EPiServer · Jobb

Ny adress – en gammal bekanting – EPiServer

Under åren har jag skrivit en del om EPiServer här i bloggen. Då i egenskap av publiceringssystem – CMS. Vi har en ganska lång historia. Redan 2005 började jag använda EPiServer, då i version 4. Det har hänt en del sedan dess…

Igår skrev jag på anställningskontrakt för att börja jobba som Online Manager på just EPiServer. En tjänst som stämmer väldigt väl överens med den bild jag målade upp för snart ett år sedan. Det är det här som väntar framöver:

…coordinate and support our marketing managers that are located around the world and ensure that our online assets contribute to building our brand and generate business results

…work closely with other stakeholders within the marketing team to conceptualize new functionality and content for our online presence

…team lead for our web development team, which is responsible for developing and maintaining our digital communication channels

…lead the team from an operations perspective, specify new sections and functions and prioritize the daily work

Min tid på Sigtuna kommun har varit väldigt intressant och givande, men kanske inte helt vad jag trott och hoppats på. Med det nya jobbet på EPiServer har jag äntligen hittat hem.

2 december kör jag igång. Välkommen att hänga med på resan!

12 reaktioner till “Ny adress – en gammal bekanting – EPiServer

 1. Jag hade ju fått förhandsinfo om detta, men stort grattis, Per! 😛 Och jag har nog jobbat lite längre än du med EPiServer, så får du problem och behöver anställa nån som kan nåt om detta vet du var jag finns! 😉
  Lycka till!!!

  Gilla

  1. Tack! Jag har utbildat användare i EPiServer i flera år och kommer jobba med EPiServers egna utbildare, så jag tror nog inte att jag behöver någon hjälp. Men lägger det i bakhuvudet. 🙂 Trevlig helg!

   Gilla

   1. Jag skojade lite bara! Jag har ju BLAND ANNAT jobbat med EPiServer, men också gjort annat. Men jag började faktiskt med 3:an…

    Ha en fin Allhelgonahelg!

    Gilla

   2. Vet inte om jag skulle skryta med att jag jobbat i EPiServer 3. Åtta års erfarenhet av Epi räcker bra. Sen har jag jobbat med diverse andra publiceringssystem också… 🙂

    Trevlig helg du med!

    Gilla

   3. Nej jag ville mest skoja lite om att jag är lite äldre än du. 😛 Jag har också jobbat med i alla fall ett par andra verktyg, men mest med EPiServer. Men jag menade också att man ju som kommunikatör jobbar med annat än webb. Uttryckte mig nog slarvigt. 🙂

    Gilla

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s