Blogga · Internetmarknadsföring · Reklam · Webbkommunikation

Topp 10 på Cisions bloggtopp

Jag fick ett mail i mitten av april att min blogg listats i Cisions mediedatabas. Fine, tänkte jag. Gratis synlighet. Säkert bra på något sätt. Någon vecka senare kom nästa mail från Cision:

Din blogg ”PER VIKSTRÖM @ INTERNET” har valts ut för att ingå i Cisions topplista över svenska PR/Reklam/Kommunikations-bloggar som kommer publiceras på vår hemsida i slutet av denna månad

Okej… Nog för att jag vet att mina inlägg kring rekrytering dragit väsentligt mycket mer trafik än vanligt, men det här kändes nästan – overkligt. När jag idag gick in på Cision för att kolla så var listan där – Bloggtoppen april 2013 listar bloggar om kommunikation, reklam och PR.

Jag är glad, överrumplad och – lite chockad. Har aldrig eftersträvat att komma ens i närheten av någon topplista, utan snarare hoppats att jag kan fånga upp intressanta ämnen från min vardag, skapa diskussion och få mina läsare att återkomma för mer.

Hoppas att du som läsare fortsätter komma hit och att du hittar inlägg som du finner intressanta.

Tack!!

Och just ja – glöm inte att läsa intervjun med  Jocke Jardenborg. Do good shit…

5 reaktioner till “Topp 10 på Cisions bloggtopp

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s