Content Management System (CMS) · Digital marknadsföring · EPiServer · Jobb · Projektledning · Webbkommunikation · Webbstrategi · WordPress

Omvänd platsannons – Operativ webbstrateg söker nya utmaningar

Det här blir mitt andra försök till omvänd jobbannons. Den första skrev jag i november 2009 – med rätt bra resultat. Sogeti hörde av sig angående intervju redan senare samma dag jag publicerat inlägget. Nu provar jag igen.

Du behöver mig – erfaren webbstrateg, projektledare, webbkommunikatör

Jag brinner för webbkommunikation och styrkan i att kommunicera via internet, intranät och extranät, såväl som alla de sociala nätverk som finns nu, jämfört med 1999 då jag började arbeta med webbmediet.

Publiceringssystem – CMS-expert

Min resa började i HTML-träsket – som för så många andra – och har sedan lett till olika tjänster som webbansvarig. När jag var projektledare för implementeringen av ett modernt publiceringssystem – Microsoft Content Server 2001 – under 2003 var det ett stort steg framåt för mig. Äntligen flyttades fokus mot kommunikation och marknadsföring. EPiServer började jag jobba med 2005 och denna blogg drivs med WordPress.  För mig som användare är det  extremt viktigt att publiceringssystemet är enkelt att använda och har en låg tröskel för inlärning.

Här har jag sammanställt exempel på webbprojekt jag drivit.

Lång erfarenhet – senior

Under åren har jag arbetat i en rad olika branscher och storlek på organisationer. Jag kan bidra med kunskap och erfarenheter både ur ett beställar- och leverantörsperspektiv.

Benämningen operativ strateg täcker in det jag kan och tycker om. Jag kan dra upp strategier och analysera statistik, såväl som att jobba med webbcopy, informationsarkitektur och research.

Projektledare

I ett projektteam är jag mån om att samtliga medlemmar är medvetna om villkoren för projektet och planen för att nå i mål. För mig som projektledare är det viktigt:

  • att lyssna på synpunkterna som förs fram i gruppen,
  • att engagera gruppen i uppgiften,
  • att motivera gruppen att fullgöra sin uppgift,
  • att se till att vi i gruppen trivs ihop och har kul!

Ta kontakt nu – här är jag!

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s