Facebook · Sociala medier · Sociala nätverk

Facebooks tidslinje vs. att lyssna på användarna

Är du Facebook-användare? I så fall kommer du snart, oavsett om du vill eller inte, tvingas till att använda Facebooks tidslinje. Jag har från första gången jag såg den varit en stark motståndare. Allt som oftast har jag trott mig vara ganska ensam om detta, men efter att ha vädrat missnöjet på Twitter har jag insett att jag inte är ensam om detta:

Min tweet om Facebooks tidslinje

Enligt en undersökning som IDG/PC för alla refererade till är över hälften av användarna negativt inställda till tidslinjen. Att genomföra en förändring utan att ha säkrat det blan användarna stärker ju tilltron hos dessa. Eftersom Facebook i och för sig har en ”tradition” av att göra ändringar utan att användarna tillfrågas är det ju inget konstigt i sig kanske man kan tycka. Å andra sidan tyder det på en stor nonchalans.

Jag väntar tyvärr bara på den dag då jag kommer tvingas att använda tidslinjen. Frågan är om jag kommer stanna kvar som Facebook-användare, eller lämna det åt sitt öde.

Vad tycker du? För eller emot? Stanna kvar eller lämna?

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s