Jobb

Sidbyte – från konsultsidan till (tillbaka till) kundsidan

Efter ett par år som konsult har jag kommit till insikt – jag trivs bättre på kund-/beställarsidan och siktar därmed på en ny karriär. Mina erfarenheter som konsult kommer jag ta med mig och jag tror att jag kommer bli en klart bättre beställare än jag var innan.

Att förstå hur båda sidor agerar och fungerar är en styrka som jag tror kommer spara både tid och pengar i kommande webbprojekt. Bl a vad som ska driva funktionskraven – användarbehoven. Som jag skrivit om tidigare så ska det vara behoven hos primärmålgruppen som styr utseende och funktionalitet på webbplatsen – inte modenycker eller ”coola features”.

Om du behöver en erfaren webbansvarig, en ansvarig för digitala medier, eller digitala kanaler, webbstrateg, webbmarknadsförare, el likn – hör gärna av dig! All info finns här.

Bloggen då? Jo, jag kommer fortsätta att skriva om erfarenheter, tankar och synpunkter, på samma sätt jag gjort hittills. Hoppas du vill följa med på resan!

3 reaktioner till “Sidbyte – från konsultsidan till (tillbaka till) kundsidan

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s