Blogga · WordPress

Nummer 100 – en kort tillbakablick

Så var det dags med ett jubileum. Ettårsdagen missade jag helt, men efter 99 inlägg kring jobbsökeri, webbprojekt, webbstrategi och sökmotoroptimering kände jag att det var dags för en tillbakablick.

Från början handlade mitt bloggande mycket om att förmedla kunskap och erfarenhet till potentiella arbetsgivare och stärka mitt personliga varumärke. Genom analyser av trender, rapporter och händelser som jag läste om på andra bloggar, forum och sajter visade jag min analytiska förmåga. Dessutom höll jag mig väldigt uppdaterad genom ett par timmars daglig research och bloggande.

När jag fick jobb ändrades bloggandet något. Från i stort sett dagliga inlägg till ett inlägg i veckan eller varannan vecka. Syftet blev nu att utifrån dagliga händelser i mitt yrkesliv visa på fällor och gjorda misstag, såväl som omvärldsanalyser och tips för att på så sätt hjälpa dig som besökare i ditt arbete på/med webben. Även bloggens utseende har justerats under våren och hösten. Nu har jag äntligen hittat ett tema och en design som fungerar såväl formmässigt som SEO-mässigt (ej att förglömma!).

Om jag lyckats eller inte är en fråga som du som läsare får besvara, men jag kan genom de kommentar jag fått in se att jag har hjälpt till både här och där. Fortsättningen – inlägg 101 och framåt – kommer följa samma riktning som jag haft sen i januari.

Hoppas du fortsätter följa mig och uppskattar det jag skriver om. Tack!

En reaktion till “Nummer 100 – en kort tillbakablick

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s