Beställare · Konsulter · Projektledning · Webbutveckling

Sommarstiltje eller sommarstress?

Hur har du det i sommarhettan? Börjar det lugna ner sig på jobbet? Vi tillhör inte de som fått känna av sommarlugnet än. Kunderna vill gärna hinna få sina beställningar levererade så att de sen kan gå på semester i lugn och ro. Jag har flera beställare som vill ha med ”en sista fix” för att sen kunna slappna av. I vissa fall har vi kunnat hjälpa kunden och webbutvecklarna har lyckats få till just ”det där” som kunden så gärna vill ha. I andra projekt tvingas vi skjuta på beställningar och leveranser till augusti (eller september, eller oktober). Det är lite stressigt för oss projektledare att få till planeringen. Så lite tid kvar. Det är ju snart sommar även för oss.

Nästa fredag stänger vi kontoret i tre veckor, vilket i mina ögon är en bra approach. Kunderna vet vad som gäller och kan planera sina beställningar och lanseringsönskemål efter detta. Tror dessutom det är bra för företaget att alla får samma chans til ledighet. I augusti kommer vi sen tillbaka med nya, friska krafter.

Augusti ser tuff ut i dagsläget planeringsmässigt. Det är flera stora projekt som kommer lanseras live. Projekt vi jobbat med en längre tid och som nu äntligen börjar bli redo för att läggas ut publikt, efter beta-lanseringar, testande och korrekturvändor. Dessutom är det ett antal pågående projekt som ska levereras. Full fart med andra ord, men än är det tid kvar innan semestern…

Ta det coolt!

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s