EPiServer · Jobb · Projektledning

Äntligen!

I dessa Nobel-tider tyckte jag att det passar bra med ett ”äntligen”. Det är nämligen precis så jag känner. Idag skrev jag på för det företag som legat mig närmast hjärtat ända sen första mötet. Att jag dessutom har två fd – ytterst kompetenta – kollegor på samma ställe gör ju inte saken sämre. Jag kommer jobba som projektledare med start på måndag.

Nu kan jag äntligen lämna jobbsökeriet bakom mig och fokusera på att tänka på, diskutera och leverera webblösningar byggda i EPiServer. Känns väldigt bra. En julklapp till mig själv.

Limetta blir min nya adress. Välkommen!

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s