Jobb · Konsulter

Ökade IT-investeringar ger fler jobb?

Enligt flera bedömare antas IT-investeringarna öka under nästa år. Tyvärr är det lite oklart vad som direkt menas med ”IT-investeringar”. Om det är infrastruktur, hårdvara, mjukvara eller konsulttjänster. T ex skriver Accenture om en nordisk studie som pekar på ökningar. Även IT24 skriver om tillväxten i IT-Sverige. CSjobb skriver om möjligheterna för duktiga projektledare, men så konkret tycker jag inte beskrivningen är.  Snarare handlar det om bristen på att följa givna metoder, vilket jag inte riktigt håller med om.

Min undran är om det kommer vända på allvar. Kommer företagen våga anställa? Hoppas kan man ju alltid. Ju fler positiva rapporter och artiklar i media, desto mer sprids känslan av förbättrat läga och chansen till expansion ökar.

Kom igen nu Sverige!

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s