Jobb · Projektledning

Omvänd jobbannons – Erfaren webbprojektledare söker nya utmaningar

Istället för att leta efter en annons med ett jobb att söka tänkte jag erbjuda det jag har istället. Here it goes…

Du söker en erfaren webbprojektledare

Tio års erfarenhet från webbområdet. Förståelse för teknik och förmåga att diskutera design och informationsstruktur. Dessutom kunskap om hur man på ett affärsmässigt sätt kan använda webbens möjligheter – webbstrategi och webbanalys. Brancherfarenhet från finans, telekom, tillverkningsindustri och offentlig sektor.

Arbetat både som beställare och leverantör av webbtjänster. Förstår båda sidor av myntet och drivs av lyckade projektleveranser. Strukturerad och ansvarstagande. Inser att det som konsult handlar om att  bidra till att  kunden får den lösning som bäst passar dennes behov. En nöjd kund ger nya affärer.

Van att jobba i team och med ett engagemang som smittar av sig på projektmedlemmarna. Motivation är A och O för lyckade projekt och som projektledare handlar det om att driva gruppen framåt och leverera lyckade projekt enligt tidsplanen.

Jag är den du söker!

5 reaktioner till “Omvänd jobbannons – Erfaren webbprojektledare söker nya utmaningar

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s