Webbutveckling

Beta?

Jag blir ibland lite skeptisk till webbplatser som har en betastämpel. Ibland kan jag förstå att det är ett sätt att ta hjälp av besökarna för de sista testerna, men hur är det när betastämpeln sitter kvar i upp till ett år, eller mer? Ett exempel på detta är Shortcut som mina gamla kollegor på Getupdated var med och tog fram (inget ont om någon av de inblandade). Visst, webbplatsen sågades jäms med fotknölarna av många gamla SC-användare, men en hel del problem och konstigheter löstes med tiden. Trots detta kvarstår ”beta”. Det som är ännu roligare (?) i fallet med SC är att ledningen gick ut och lovade en ny webbplats (igen) som skulle fungera bättre än dagens. Den nya webben skulle vara klar i september. Nu är det oktober. Samma gamla webb. Samma betastämpel över loggan.

Som tur var är jag inte ensam om att ha funderingar kring ”beta”. Läs vad experten säger på IDG.se.

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s