Blogga · Media · Webbkommunikation

Apropå att synas…

Walter Naeslund har bl a uttalat sig i Resume om oförmågan hos reklambyråerna att förstå hur Google fungerar, genom att t ex envisas med att använda Flash mm. Jag var inne på samma spår i mitt inlägg ”Syns du?”  häromdagen. Idag sprang jag på Walters artikel ”Understanding Web Copy and Why it Will Cost You Big Bucks!” och insåg att jag var tvungen att dela med mig av denna. Det är skillnad mellan reklamare och webbfolk. Bara att inse.

Hur syns du idag?

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s