Webbkommunikation

Vad kan jag hjälpa dig med?

Det finns mycket att säga kring webbmediet. Nyheter kommer på löpande band. En del kan vara svårt att ta till sig. Min förhoppning är att kunna komma med en del inlägg, kommentarer och tankar kring det som händer inom området. Det kan vara allt från användande av content management-system till hur du som företagare kan använda olika sociala medier för att bättre lyckas i dina affärer. Både stort och smått.

Efter snart tio år som webbutvecklare, webbansvarig och projektledare, både på beställar- och konsultsidan, har jag fångat upp många bra och mindre bra företeelser som jag utifrån det jag springer på kommer förmedla till er läsare.

Trots att internet numera är att betrakta som tonåring är det ovanligt många företag som i jämförelse fortfarande är kvar på lågstadiet.

Nu kör vi!

Kommentera gärna, tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s